Margalida Capellà confirma la seva candidatura a les primàries de MÉS

Ho ha anunciat mitjançant un missatge al seu perfil de Facebook en el que ha demanat la participació de la ciutadania en el procés d'elecció de candidats de la formació

La professora de dret internacional de la UIB i abans vinculada a l'Associació Memòria de Mallorca i a Amnistia Internacional, Margalida Capellà, ha confirmat aquest dimarts la seva candidatura a les primàries de MÉS. Ho ha fet en un missatge al seu perfil de Facebook en el que ha demanat la participació de la ciutadania en el procés d'elecció de les llistes electorals de la formació ecosobiranista i en el que ha recordat que li és igual la posició que ocupi.

"He decidit presentar-me a les primàries de MÉS per al Parlament de les Illes Balears", confirma la jurista que explica succintament els motius de la seva decisió. "El canvi polític que necessitam vindrà de la mà de MÉS i jo hi vull parcipar, ja sigui al davant, al mig o al darrere de la llista. Te deman que participis en aquestes primàries, que són úniques perquè només a MÉS podem decidir directament i entre tots qui ens representarà", explica.

Capellà ha finalitzat el seu anunci fent una crida a donar continuïtat a les mobilitzacions del carrer participant en el procés. "Compto amb tu? Te quedaràs a casa, després d'haver sortit tantes vegades al carrer? Jo, no!", sentencia.

El de Margalida Capellà era un dels noms que sonava a l'entorn de la formació per presentar-se a les primàries com a indepedent.