MÉS reclama la flexibilització de la política de tarifes aèries

La formació proposa la plena capacitat de gestió i de decisió del Govern sobre els aeroports de Balears

El candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Biel Barceló, ha proposat avui un sistema tarifari propi per als aeroports de Balears o, com a mínim, una flexibilització de la política de tarifes i preus per millorar la competitivitat, incentivar noves rutes i mercats i treballar per a la desestacionalització del producte turístic.

Ho ha fet en el marc de la presentació de les propostes de la formació per a la gestió dels aeroports de les Illes Balears. Davant les pistes d’aterratge de l’aeroport de Son Sant Joan, els candidats de MÉS han desplegat una pancarta per reclamar “un aeroport al servei del país” i han reivindicat per a les Illes Balears la plena capacitat de gestió i de decisió sobre els nostres aeroports.

En el mateix sentit, MÉS proposa la titularitat i la gestió pública dels aeroports, la descentralització de la gestió aeroportuària, la participació dels agents socials i econòmic i la creació d'una societat individual de gestió per a cada un dels tres aeroports principals de les Balears.

 

Més continguts de

El + vist

El + comentat