Els pares i mares del CEIP Es Molinar, contra l'ampliació del port

Creuen que el nou port suposarà una pèrdua important en la qualitat de vida que avui es viu al barri

L'associació de pares i mares del CEIP Es Molinar ha manifestat avui el seu "total desacord" amb l'actual projecte de renovació del port esportiu del Molinar. Aquest projecte, denuncien, "tindrà repercussions negatives importants en la vida diària dels veïns del barri, per no parlar del seu impacte mediambiental negatiu".

L'associació creu que el nou port suposarà una pèrdua important en la qualitat de vida que avui es viu al barri. "Un barri on gaudir del passeig, de la platja, de la tranquil·litat i, en general, d'un estil de vida que és un bé en si mateix", recorden.

Durant el temps que durin les obres el nou projecte, a més, denuncien que hi haurà un augment molt important del trànsit rodat, especialment de camions, augment del soroll, brutícia a l'aigua i moltes altres conseqüències. "Però els efectes sobre el barri perduraran més enllà que la durada de l'obra en si", adverteixen, ja que "quedarà una infraestructura amb un impacte visual important; una barrera als corrents augmentant la brutícia de les platges adjacents que es fan servir a l'estiu diàriament amb els fills; augmentarà el trànsit d'embarcacions prop de les zones de bany; i augmentarà la contaminació derivada de pintures i olis".

 

Més continguts de