Motociclisme
Esports 28/05/2013

"Tenc ganes d'arribar a Mugello, m'agrada i és un bon circuit per nosaltres"

Jorge Lorenzo espera protagonitzar un bon cap de setmana en el GP d'Itàlia que li permeti oblidar el "decepcionant" GP de França

efe
1 min
Jorge Lorenzo al volant de la seva Yamaha

El mallorquí Jorge Lorenzo (Yamaha), tercer a la classificació provisional del mundial de MotoGP, assegurar tenir "moltes ganes d'arribar a Mugello, ja que és un circuit que m'agrada molt i en el que tenc molts i bons records".

Lorenzo, vencedor de les dues darreres edicions de la de la carrera italiana de Mugello va explicar en el comunicat de la seva escuderia que les seves ganes de viatjar al traçat italià estàven molt motivades pels problemes i "el cap de setmana decepcionant a Le Mans".

El clara al·lusió a Le Mans, el campió del món de MotoGP el 2010 i el 2012 va afirmar que per ell va ser "una cursa molt dura", raó per la qual va dir voler "recuperar punts a Mugello, un circuit que m'agrada molt, degut al seu disseny, amb un caramull de revolts llargs i d'alta velocitat i del que tenc molts bons records, pel que m'agradaria fer un cap de setmana positiu".

"Crec que per Yamaha tambe és un bon circuit per obtenir el millor rendiment i tot això s'uneix al fet de l'ambient, que a Mugello és molt semblant a Xeres", va afirmar Lorenzo en la nota del seu equip.

"L'únic punt dèbil per nosaltres és la llarga recta, on tal volta els nostres rivals seran molt més forts que nosaltres, però en general la pista és molt apropiada per la nostra moto", va indicar el mallorquí, el qual es va mostrar confiat en poder retallar diferència amb els seus rivals, encara que va dir que "el campionat és llarg, així que hem d'estar tranquils".

stats