MotoGP
Esports 17/07/2013

Jorge Lorenzo confirma que correrà a Laguna Seca

El mallorquí intentarà "no assumir gaire riscs"

ara balears
1 min

PalmaQuatre dies després d'haver tornat a ser operat de la clavícula esquerra i amb l'objectiu de la reaparició fixat per al GP d'Indianàpolis, Jorge Lorenzo va confirmar que aquest cap de setmana disputarà el GP d'Estats Units en el circuit de Laguna Seca.

"Finalment, hem decidit anar a Laguna Seca. Després de la darrera revisió mèdica i després de parlar amb el doctor Rodríguez, ho intentarem", ha assegurat Lorenzo en un comunicat de l'escuderia Yamaha.

El mallorquí explica així el seu canvi de plans: "Al principi vaig pensar seriosament que hauria estat més convenient més temps per a la recuperació i tornar a Indianàpolis, però els dos darrers dies m'he trobat molt millor, així que vull ser allà (Laguna Seca), encara que intentaré no assumir gaire riscs".

"Vull ser-hi també pels aficionats, pel campionat però especialment pel meu equip, que m'està esperant. Vull agrair a tothom el suport que m'ha donat i donar les gràcies als doctors que m'han cuidat des de la caiguda a Sachsenring, tant a la clínica mòbil com a l'Hospital General de Catalunya, especialment els doctors Rodríguez i Cots", va afirmar el pilot, segons informa l'agència Efe.

El 12 de juliol Lorenzo va patir una forta caiguda en els entrenaments lliures del Gran Premi d'Alemanya, a la pista de Sachsenring, que va provocar que es doblegàs la placa de titani que dues setmanes abans li havien hagut d'implantar a la clavícula esquerra com a conseqüència d'un altre accident a l'anterior gran premi, el d'Holanda.

stats