Nou vessament d'aigües fecals a Platges de Muro

Ha afectat el polígon 7 avui matí

El polígon número 7 de Platges de Muro ha tornat a viure un vessament d'aigües fecals avui al matí. Els veïns de la urbanització han denunciat una nova inundació amb les aigües brutes provinents de les canonades que les transporten fins a la depuradora que hi ha a l'Albufera.

"Ens passa des de fa dos anys", ha denunciat Katya, una de les veïnes afectades. Segons ha indicat, l'Ajuntament ha acudit prest a la urbanització i s'han evitat així mals majors. No és el que va passar el dia del darrer vessament, el mes de juny. "Vàrem estar més de dotze hores amb l'aigua brollant", ha indicat.

Aquest vessament arriba un dia després que l'Ajuntament murer realitzàs un ple extraordinari per donar explicacions sobre els problemes amb les aigües fecals que viuen dues urbanitzacions de la zona. Una és el polígon 6-17, on han patit tres inundacions des que Abaqua hi va fer obres per canviar les bombes impulsores. L'altra és el polígon 7, on els vessaments estan provocats pel mal estat de les canonades. "Sabem que estarem tot l'estiu així", ha dit la veïna. Quan plou, el problema és doble perquè les aigües pluvials i les fecals es mesclen i es produeixen inundacions, com la de la imatge.

 

El + vist

El + comentat