Detinguts els tres responsables d'un narcopís al Gòtic de Barcelona

Deu persones que hi estaven consumint han estat identificades

Els Mossos d'Esquadra han detingut els tres responsables d'un narcopís al barri Gòtic de Barcelona i han identificat deu persones que hi estaven consumint en el moment de l'entrada dels agents. L'escorcoll va ser dimecres al vespre en un pis del carrer dels Flassaders. L'operatiu, conjunt dels Mossos i la Guàrdia Urbana, va permetre intervenir cocaïna, diners en efectiu, una balança i estris per al consum d'estupefaents.

Els detinguts en aquest cas no estarien vinculats amb el dispositiu de finals d'octubre que va culminar amb el desmantellament de 57 narcopisos i 58 arrestats. Des de principis del 2018 s'han tancat 106 punts de venda de droga a Ciutat Vella, amb 144 detinguts.

La investigació va començar arran de les queixes dels veïns, que denunciaven que aquest pis s'havia convertit en un punt de venda i consum de drogues, principalment d'heroïna i de cocaïna. El flux de toxicòmans era permanent, les 24 hores del dia.

Els agents varen iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments per comprovar-hi l'activitat. Amb l'autorització del jutjat d'instrucció número 16 han fet l'entrada i l'escorcoll del local, que funcionava des de feia setmanes.