Nel Martí assenyala que el PP incompleix el seu codi ètic en nomenar un portaveu imputat

El portaveu de MÉS per Menorca recorda que Antoni Camps, nomenat portaveu adjunt dels populars al Parlament, està imputat per un delicte d'injúries

El portaveu de MÉS per Menorca en el Parlament, Nel Martí, ha dit avui que en la seva formació "no agrada" que el PP incompleixi el seu codi ètic i hagi triat Antoni Camps com a portaveu adjunt del grup popular, malgrat estar imputat com a presumpte autor d'un delicte d'injúries.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Ciutadella va imputar el diputat del PP Antoni Camps per un presumpte delicte d'injúries i vexacions contra la persona de Martí, que hauria estat objecte de comentaris ofensius de caràcter homòfob. Martí ha dit que el nomenament de Camps demostra la "continuïtat" de la manera de fer política del PP, a pesar que el seu pas a l'oposició podia ser una oportunitat de mostrar la seva "reorientació política". "El codi ètic del PP unes vegades funciona i unes altres no", ha afirmat Martí, que ha exigit als populars una política "més respectuosa" amb els drets humans.