Palmer: "Estam preparadíssims" per garantir la seguretat del judici del cas Nóos

Segons Palmer, encara que es preveu que el procés judicial es produeixi d'aquí a "un any més o menys", les Forces de Seguretat de Balears estan ja a punt per poder assumir les seves funcions durant el desenvolupament del judici

La delegada del govern central a Balears, Teresa Palmer, ha assegurat avui que les Illes estan "preparadíssimes" per assumir les tasques de seguretat en el futur judici pel cas Nóos. Palmer ha fet aquestes declaracions durant la Pasqua Militar, que s'ha celebrat avui al palau de l'Almudaina.

"Estam preparadíssims", ha afirmat la delegada del govern a Balears en ser consultada sobre el desplegament de seguretat que s'ha d'assumir durant el desenvolupament del judici del cas Nóos.

Segons Palmer, encara que es preveu que el procés judicial es produeixi d'aquí a "un any més o menys", les Forces de Seguretat de Balears estan ja a punt per poder assumir les seves funcions durant el desenvolupament del judici.

El jutge instructor del cas Nóos, José Castro, va dictar la interlocutòria d'obertura de judici oral el 22 de desembre passat, en el qual inclou entre els acusats Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, que l'ha recorregut.