11/06/2012

AINA CLOTET

1 min
AINA CLOTET

EM LLEVARÉ A GALÍCIA, concretament a la Corunya, on fa dues setmanes vaig començar el rodatge de La salaó , de Jesús Font. Després d'esmorzar entraré a la perruqueria, on m'hi passaré una bona estona perquè m'he de posar una perruca inspirada en els pentinats del segle XVIII. En acabar, i havent passat ja per maquillatge, aniré a vestuari, on em posaran un vestit també d'època, dels que pesen 30 quilos. Amb aquests passos previs complerts, començaré a rodar l'única seqüència que tinc prevista, que calculo que s'acabarà al migdia. Després d'haver interpretat el paper de la Camille aniré a dinar amb la gent de l'equip de rodatge, entre els quals hi ha gent que conec i també gent nova.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

A la tarda vull reservar-me una estona per visitar la Corunya i després anar aviat a sopar. Quan estic de rodatge m'agrada seure a taula cap allà a dos quarts de nou del vespre, i aleshores anar a dormir d'hora per poder descansar bé. Espero poder degustar el peix i el marisc de Galícia, que és una terra que m'agrada molt i que no visito des de fa tres anys, quan vaig anar-hi per fer teatre.

A la nit aquesta setmana no podré veure el capítol de Gran Nord , però me'l miraré el matí següent per internet. He de confessar que no segueixo habitualment la sèrie mirant Twitter, però sí que contesto moltes vegades els tuits que m'envien sobre la sèrie.

stats