15/08/2012

ALBERT BOSCH

1 min
ALBERT BOSCH

TINC UN ESTIU PROGRAMAT en dues etapes, les primeres setmanes d'agost estic instal·lat al meu poble, Sant Joan de les Abadesses, al Ripollès, estar aquí em permet recuperar el contacte amb les arrels, els meus orígens, i alhora fugir, relativament, de la calor. Aquí ho aprofito per practicar els esports que m'agraden, faig barranquisme, ciclisme, surto a córrer i organitzo excursions amb els meus fills.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Més cap a finals de mes faré un viatge en bicicleta amb la família: farem una ruta de 400 quilòmetres seguint el curs del Danubi, des del sud d'Alemanya fins a Viena, a Àustria. És una ruta fàcil, ja que els nens encara són petits per fer-ne de més difícils, però els paisatges són excepcionals i hi ha molta cultura per veure.

M'agrada viatjar amb total llibertat, no tenim res reservat ni cap idea prefixada, dormirem als típics bed & breakfast , i cada dia decidirem quants quilòmetres fem i per on passem. Durem tots motxilles i jo aniré amb un remolc, així podrem ser completament autònoms: serà un viatge-experiència que m'agradarà molt compartir amb els meus fills.

De cara a principis de setembre tinc una mudança, que, de fet, és tota una aventura, ja que mai saps què serà, però alguna cosa sortirà malament, segur.

stats