16/07/2012

ALBERT ELFA

1 min
ALBERT ELFA

M'ESPERA UN ESTIU DIVIDIT.En qüestions d'oci tinc moltes ganes de vacances, ho aprofitaré per tornar a casa, a Catalunya, tindré l'ocasió de desconnectar de la feina durant gairebé tot el mes d'agost. Estaré tant a Barcelona com al meu poble, Mont-ros, a la Vall Fosca, que és el poble on he nascut i me l'estimo molt. Podré tornar a veure els amics, la família, anar a sopar amb ells i passar-hi temps.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

M'agradarà gaudir de la cuina, una de les coses que més trobo a faltar. Aquí a Jerusalem gairebé no hi ha estacions i per tant sempre es menja el mateix, enyoro els canvis de clima del Mediterrani i el seu menjar estacional. Em faré un bany de colesterol perquè al Pròxim Orient gairebé no hi ha porc: quan torni a casa en podré menjar per fi.

Aquestes seran unes vacances de relax, segurament no faré cap viatge llarg, dedicaré el temps a fer excursionisme, esports d'aventura i a xerrar amb la gent.

En temes laborals, m'espera un estiu apassionant i ple de reptes. Em preocupa molt el futur de Síria, i potser hi hauré d'anar. A Israel l'actualitat també arriba carregada, n'hauré d'estar molt pendent quan no estigui de vacances. També vigilaré Egipte, on hi pot haver notícies importants.

Crec que m'espera un estiu molt interessant a la feina, però encara més durant el temps de lleure.

stats