19/02/2012

ALEIX SANTACANA

1 min
Aleix Santacana

M'AIXECARÉ CAP a quarts de deu del matí, més o menys. Esmorzaré i després des de Vilafranca del Penedès, que és on visc, aniré fins a Barcelona perquè al matí he de fer de speaker de la Minicopa ACB, que jugaran al pavelló de la Vall d'Hebron el Barça i el Reial Madrid.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Quan acabi, ràpidament hauré d'anar al Palau Sant Jordi per assajar el que serà el dia gran d'aquesta competició, on a més del partit hi haurà l'entrega de premis i trofeus i tot això s'ha d'assajar sobre la pista per tenir-ho tot sota control abans que s'obrin les portes del pavelló. Aleshores el que faré un cop el recinte estigui obert serà repassar l'escaleta, que em ve donada per l'ACB, amb la persona encarregada de la música, del videomarcador i amb la mateixa ACB amb l'objectiu de tenir-ho tot a punt per quan surtin les animadores, per quan apareguin els patrocinadors de la Copa del Rei i també per coordinar-nos amb alguna acció que pugui dur a terme l'Ajuntament de Barcelona.

Aleshores quan quedi una hora i mitja per al tret de sortida de la final (18 hores) faré una última prova d'àudio. Llavors ja començarà el compte enrere i quan quedi mitja hora per començar el partit em donaran el roster [llista de jugadors] dels equips i repassaré els noms i les seves pronunciacions per fer-ho el més correctament possible.

Un cop comenci el partit faré el de sempre: explicar les cistelles i de qui han estat, així com les faltes personals, temps morts i canvis. Faré de mestre de cerimònies.

stats