02/12/2011

Els cromos: Alfred Bosch, Boi Ruiz, Josep Anglada, El Mag Lari

1 min

Alfred Bosch impulsa el hashtag #alReiLiDiria per saber què dirien els internautes al rei a la roda d'entrevistes amb els partits prèvia a la formació de govern. Bosch diu que recollirà les "idees més interessants" per traslladar-les al monarca.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Boi Ruiz. El conseller de Sanitat va assistir a la festa dels 25 anys del Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya i, en el moment dels parlaments, va comprovar que hi ha pocs llocs on no fereixi sensibilitats. El públic va xiular i va cridar "Fora, fora!" al principi i al final de la seva intervenció.

Josep Anglada no té gaires escrúpols a l'hora de confeccionar les llistes de PxC. Ahir es va saber que un integrant de la llista xenòfoba a Mollerussa està acusat d'atracar una vintena d'ancianes a Lleida.

El Mag Lari és un reconegut fan de Michael Jackson i té una important col·lecció d'objectes relacionats amb ell. La seva última adquisició és un guant de brillants, del qual no es pot dir el preu, però sí que no se l'ha posat i que el guarda en una vitrina.

stats