21/01/2012

ANDREU BOU

1 min

EM LLEVARÉ D'HORA, cap a dos quarts de vuit. Esmorzaré i aniré al pavelló, on a dos quarts de deu tenim l'últim entrenament per preparar el partit contra el Girona FC. Serà una sessió suau de tir. Després veurem amb les jugadores un vídeo que recorda els aspectes claus del matx. Té una durada de tres minuts i són petits flaixos d'aspectes del rival o nostres que no podem oblidar. Nosaltres l'anomenem vídeo express . Només hi ha una victòria de diferència entre els dos equips i qualsevol detall pot tenir la seva importància.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Visc sol, però avui tindré companyia, ja que vénen els meus pares. L'àpat serà més aviat que de costum, a dos quarts d'una. Després buscaré alguna distracció per no pensar en el partit. Intento desconnectar i la manera que em funciona més bé és veure un altre partit, així que m'enganxaré al partit de la Lliga Femenina que fa Teledeporte. Crec que avui és el que juguen Rivas Ecópolis i Sóller Bon Dia. Em prendré un cafè i, una altra vegada, cap al pavelló.

Arribaré una hora i mitja abans que comenci el partit, saludaré l'entrenadora rival, Anna Caula, i intentaré repassar els diferents escenaris que m'imagino. Quan quedin 45 minuts per al partit ens reunirem al vestidor per fer l'última xerrada.

A un quart de cinc és el partit. Després, i això sempre m'ho critica la xicota, no tinc res planificat perquè tot depèn de com anirà el partit. No acostumo a planificar res perquè penso que fer-ho és treure importància al partit.

stats