Publicitat
Publicitat

ELS CROMOS

Els cromos: Ricky Rubio, Agustí Cortés, Primavera Valenciana, Reina Sofia

Ricky Rubio. El base català dels Minnesota Timberwolves va explicar ahir les tres quintades que li han fet en la seva primera temporada a la NBA: "He de portar sabó per a tots als entrenaments i els partits, anar amb una motxilla de Justin Bieber i el primer dia em van fer cantar i ballar davant dels aficionats".

Agustí Cortés. Si els obrers no van a l'església, l'església va als obrers: el bisbe de Sant Feliu de Llobregat visitarà aquesta tarda les instal·lacions de la Seat en un tour per institucions emblemàtiques de la comarca que també el portarà a l'Hospital de Sant Joan de Déu i als Serveis de Salut Mental Sagrat Cor.

Primavera Valenciana.Un bloguer i un col·laborador de l'ARA, David Meseguer i Pau Alabajos, es van empescar amb dos dies de diferència (el 16 i el 18 de febrer) el hashtag #primaveravalenciana, que ha arribat a ser trending topic mundial.

Reina Sofia. La reina d'Espanya va tenir ahir una agenda atapeïda a Barcelona: entre altres coses, va visitar la Fundació Pasqual Maragall, amb la qual la seva pròpia fundació va fer un congrés a Madrid al setembre, i va presidir l'acte d'entrega de despatxos als advocats. En cap moment es va oblidar de fer la seva salutació característica.

Riure, malgrat tot

Més continguts de

Riure, malgrat tot
PUBLICITAT
PUBLICITAT