04/05/2011

Al nivell de Dire Straits... i OT

1 min
Al nivell de Dire Straits... i OT

Al final seran 54.004 persones. Bé, això esperem. De moment, els 36.004 dels dos primers concerts ja els tenim segurs. Els altres 18.000 del tercer encara han de passar per taquilla, cosa que podran fer a partir de demà passat. Fort, no? Dire Straits, Alejandro Sanz, la primera edició d'OT, Serrat&Sabina i ara nosaltres som els únics que hem omplert tres Palaus Sant Jordi seguits.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

I si al final vénen tots 54.000, què coi vindran a veure, exactament? Perquè nosaltres quatre ho tenim molt clar el que hi anirem a fer, però, i ells (i elles)? Els de la nostra generació vindran a escoltar-nos o a recordar el seu passat a través de nosaltres? I els més joves, amb quin esperit vindran a veure allò de què tant els han parlat? Ei, i vindran pares (i mares) amb fills (i filles)!!! ¿Quan acabi el primer concert ens mirarem als miralls dels camerinos i hi veurem reflectit l'esperit dels Rolling, aquells a qui alguns anomenen els Stones?

Que tanta gent hagi decidit omplir tres concerts seguits d'un grup dissolt des de fot uns quants anys té molt de mèrit, sí. Però, i l'endemà, què? Tanta expectació ens obliga a tornar definitivament? Molt bé, suposem que sí. Per fer què? Continuem tocant el nostre repertori com si fóssim un karaoke ambulant o gravem un nou disc/CD/MP3? Va, gravem-lo. De rock? Rock una miqueta pop? Pop amb tocs de rock? Seguim la tendència i ens posem més cantautors? Hòstia, que complicat que és tot, no? Si a nosaltres, simplement, ens venia de gust tocar una estona...

stats