09/03/2012

Els cromos: Alberto Fernández, Muriel Casals, Josep Enric Millo

1 min

ALBERTO FERNÁNDEZ DÍAZ El president del grup municipal popular a l'Ajuntament de Barcelona té clar com acabar per sempre amb la polèmica d'on es juga la Copa del Rei. Ha fet una proposta formal perquè el consistori ofereixi l'Estadi Olímpic de Montjuïc com a seu permanent de les finals. Una manera de donar-li ús.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

MURIEL CASALS La presidenta d'Òmnium Cultural va ser contestada ahir durament per una part de l'executiva, que va trobar massa "tova" la seva reacció a la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya sobre la immersió del català, ja que trobaven que no feia esment a l'escletxa que obre al castellà. Per cert, que una de les magistrades que ha debatut el cas, Núria Clèries, va firmar el seu vot particular, el més a favor del sistema d'immersió actual, amb la data del 9 de març. Un lapsus.

DEL 7 PORTES AL NERI. L'acord dels pressupostos entre CiU i el PP es coneix com el pacte del Neri, però hauria pogut dir-se del 7 Portes. La delegació popular que encapçalava Josep Enric Millo va proposar que el sopar es fes en aquest últim, però els de CiU el van trobar massa ostentós per a uns pressupostos de crisi.

stats