18/01/2012

Els cromos: Alberto Núñez Feijoó, Francesc Homs, Felip Puig

1 min

Alberto Núñez Feijoó. Les esqueles de Manuel Fraga del PP i la Xunta, que governa el PP, demanaven una oració per "la seva ànima". I l'executiu de Núñez Feijóo el qualifica d'"un exemple". En recordar les responsabilitat exercides, hi apareixia la condició de fundador del PP, ponent de la Constitució, president de la Xunta i senador. Res sobre el càrrec de ministre de la dictadura i d'ambaixador de Franco a Londres.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Francesc Homs. Cada cop que es parla de la negociació dels pressupostos després del consell executiu, el portaveu aposta pel consens amb totes les forces polítiques, tret de les que defensen "el model cubà", en referència als ecosocialistes. Cal dir que Homs no ha estat mai a Cuba, però si que ha conegut països comunistes precaiguda del Mur, com Bulgària.

Felip Puig. El conseller d'Interior va patir una retenció de trànsit causada pels Mossos, que controlaven el cinturó de seguretat. Els sindicats diuen que Puig va baixar del cotxe per esbroncar els agents i demanar-los la identificació. El departament diu que només va demanar la identificació a un agent. Però no hi haurà més controls no planificats.

stats