04/04/2012

Els cromos: Alfonso Guerra, Andreu Mas-Colell, Marina Geli

1 min

Alfonso Guerra. El lloc on el diputat socialista i president de la comissió de pressupostos del Congrés va rebre ahir de mans del ministre d'Hisenda els pressupostos del 2012 és tota una metàfora del seu contingut: el Salón de los Pasos Perdidos. En aquesta ocasió, el que s'ha perdut, a més del diners de l'Estatut que es deuen a Catalunya, és un bon grapat d'inversions per poder posar en marxa l'economia.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Andreu Mas-Colell. El conseller d'Economia va posar a la venda dilluns una nova emissió de bons "patriòtics", però si en català la publicitat permet jugar amb el doble sentit i deixa clar que són "bons per al teu futur, bons per a tu", en castellà aquest joc no és possible i els bons, esclar, passen a ser "buenos ", per al futur i per a tu. Grinyola una miqueta.

Marina Geli. L'exconsellera de Sanitat del tripartit és una bona font per seguir en directe els partits del Barça. No es perd cap partit i a més el retransmet pel Twitter amb una precisió i coneixement de causa que ja voldrien molts comentaristes. Els seus tuits informen i a més analitzen les jugades.

stats