03/01/2012

Els cromos: Alfonso de Senillosa, Iñaki Urdangarin, Jaume Ciurana

1 min

ALFONSO DE SENILLOSA La presència catalana a la Moncloa va augmentant. Mariano Rajoy ha fitxat com a director adjunt del gabinet de Presidència Alfonso de Senillosa. Nascut a Barcelona, és nebot del polític conservador Antonio de Senillosa. Rajoy el va fitxar després que s'hagués venut l'exitosa empresa de reprografia que havia fundat. Ara treballarà al costat de Jorge Moragas, amb qui ja ha col·laborat al PP.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

IÑAKI URDANGARIN El gendre del rei va fer treballar ahir molts periodistes mallorquins des de primera hora del matí. Alguns van fer llargues cues a l'empresa on s'estava digitalitzant el sumari, que es va conèixer ahir, amb l'esperança d'aconseguir el DVD de més de tres gigues on hi ha tots els detalls del cas.

JAUME CIURANA El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona va mirar d'enllestir de pressa ahir la roda de premsa de presentació de la Cavalcada del Reis Mags. Mentre parlava, hi havia cua de pares i nens que esperaven que s'acabés l'acte per lliurar als patges reials les cartes amb les peticions per a Ses Majestats.

stats