17/03/2012

Els cromos: Alfred Bosch, Oriol Pujol, Nervis sindicals

1 min

Alfred Bosch. El líder d'ERC a Madrid va ser vetat pel PSOE, PP, PNB i CiU per formar part de la comissió de Secrets Oficials del Congrés. El cas va fer trencar la disciplina de vot de CiU i fins i tot una diputada d'aquest partit va escriure el seu nom a mà en la votació dels integrants de la comissió.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

riol Pujol. El secretari adjunt de Convergència tindrà un problema durant el congrès del partit que se celebra a Reus del 23 al 25 de març. Un col·lectiu d' indignats , que s'han autodenominat primavera reusenca , han anunciat una acampada de protesta per les retallades davant la seu del congrés. La notícia ha molestat els militants de CDC de la població, que acusen el PSC local d'haver instigat la protesta.

Nervis sindicals. L'anunci que va fer ahir la vicepresidenta Joana Ortega de modificar les condicions i el lloc de treball dels funcionaris va posar molt nerviosos els sindicats. A la roda de premsa posterior a la reunió, la representant de CCOO, Montse Ros, i el d'UGT, Xavier Casas, es van retreure en públic l'afany de protagonisme i es van barallar pel micro.

stats