03/03/2012

Els cromos: Alicia Sánchez-Camacho, Rita Barberá, Duran i Lleida

1 min

Alicia Sánchez-Camacho. La líder del PP català va ser ahir a Catalunya Ràdio per enregistrar una entrevista. La gent del Tot és molt confús de Pere Mas havia penjat una bandera del PP i quan Sánchez-Camacho la va veure va exclamar, bromejant: "Caram, que bé. Encara m'ho replantejaré això de Catalunya Ràdio. Si ho haguéssiu fet abans..." El que Camacho no sabia és que un redactor del programa estava enregistrant la seva reacció amb un micro ocult per emetre després la conversa. Refia't dels periodistes...

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Rita Barberá. L'alcaldessa de València ha trobat la manera d'ofegar els xiulets que els estudiants li dediquen a cada mascletà . Ahir van posar la música de Ai se eu te pego a tota pastilla.

Duran i Lleida. Unió Democràtica ja té Twitter. Més ben dit: torna a tenir presència en aquesta xarxa social des d'avui amb l'usuari @UNIO_CAT. L'anterior perfil, @uniodemocratica, va esdevenir @ciuduran2011 en l'anterior campanya de les eleccions espanyoles. Més tard va virar a @ciuduran, des del qual el cap de files de CiU a Madrid, Josep A. Duran i Lleida, sovint fa piulades signades per ell mateix.

stats