13/11/2011

Els cromos: Amadeu Altafaj, E. González Pons, Carme Chacón

1 min

AMADEU ALTAFAJ El portaveu del comissari europeu d'Economia, Olli Rehn, és rigorós, però veu les coses amb optimisme. En la seva intervenció en les jornades del Col·legi d'Economistes, a Barcelona, va explicar que quan ve a Catalunya, en període de vacances i altres vegades per feina, tothom li fa preguntes amb un aire atemorit: "Ens em sortirem?" Sens dubte, diu, però s'han de fer les reformes que toquen i ràpid.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

E. GONZÁLEZ PONS El PP, amb el seu candidat a València, va celebrar ahir el Dia de la Família. I ho va fer d'una manera curiosa: una coral de mares d'una escola religiosa va entonar una cançó en què es definien com a mares que "mantenen la seva casa neta i pura". Però hi ha encara més, van fer frases com la següent: "Ens encanta rebre alguna flor i unes abraçades, però ens agrada més una bossa de Vuitton".

CARME CHACÓN Als mítings del PSC en aquesta campanya no hi ha cotxes oficials, tret del de la ministra de Defensa. Al míting de Girona tots els assistents eren ex: exalcaldes, com Anna Pagans, o exconsellers, com Joaquim Nadal o Marina Geli. Els socialistes catalans comproven ara en la campanya de les eleccions espanyoles la pèrdua del poder, després dels resultats negatius que van començar a tenir ara fa un any en les eleccions catalanes i després en les municipals.

stats