06/10/2011

Els cromos: Ángeles González-Sinde, Joan Puigdollers, Vladimir Putin i Joaquim Nadal

1 min

Ángeles González-Sinde La ministra de Cultura insisteix que vol deixar resolt el retorn dels papers de Salamanca abans de plegar. Ja va fer substituir la directora de l'Archivo, però encara troba resistència dins el ministeri i dins el cos de funcionaris arxivers. A la conselleria no s'acaben de fiar que ho aconsegueixi.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Joan Puigdollers El regidor de Medi Ambient de Barcelona no va adonar-se que ahir, mentre presentava a la premsa, en plena Rambla, els fanals tractats amb pintura antivandalisme, un carterista va unir-se al grup a veure què pescava. Resulta que lluites contra el vandalisme i sense voler quasi ets víctima del carterisme.

Vladimir Putin El vídeo del primer ministre rus descobrint unes gerres del segle VI mentre feia submarinisme estava preparat. Les peces les havia trobat un equip arqueològic "unes setmanes o dies abans" en una expedició, segons ha reconegut el mateix cap de premsa de Putin.

Joaquim Nadal L'exconseller i president del grup del PSC al Parlament no sap quina cara fer quan li pregunten per la llista del seu partit al Congrés. No és que no li faci gens el pes: és que troba que té molt poc pes.

stats