29/02/2012

Els cromos: Artur Mas, José María Ruiz Mateos, Carles Boix, Pepe Rubianes

1 min

Artur Mas. El president va volar ahir a Casablanca en classe turista, en un vol ocupat majoritàriament per la comitiva catalana. Mas es va asseure a la primera fila, al costat dels consellers Recoder i Mena. Un cop van haver aterrat, van anar cap a Rabat en furgonetes. Les retallades també han arribat als viatges presidencials.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Ruiz Mateos. El fundador de Nueva Rumasa va lamentar ahir l'hospitalització de l'exministre socialista d'Economia Miguel Boyer malgrat "tot" el que li va fer passar. Qui ho havia de dir!

Carles Boix. El professor de Princeton i articulista de l'ARA, juntament amb Germà Bel, Elisenda Paluzie i Liz Castro, firma un article a l'influent diari digital nord-americà The Huffington Postque rebat els intents de culpar Catalunya del dèficit espanyol.

Pepe Rubianes. Les vídues de l'actor, mort fa tres anys, van organitzar dilluns a la nit un homenatge clandestí . Havia de ser obert al públic, al Casino de l'Aliança del Poble Nou, però la negativa de la germana de Rubianes, hereva universal de tots els seus drets, va impedir-ho. Al final es van reunir a la Sala B de Luz de Gas un centenar d'amics: Serrat, Flavià, Bozzo, Pep Molina, Joan Gràcia, Albert Om, Anna Azcona, Xavier Graset, el pare Manel...

stats