14/10/2011

Els cromos: Artur Mas, Toros, Pilar Fernández Bozal

1 min

Artur Mas Tot en anglès. La lliçó inaugural del curs acadèmic de la Barcelona GSE, impartida per l'economista en cap del govern de l'Índia, Kaushik Basu, va encantar els estudiants, la majoria estrangers. El president Artur Mas va cloure l'acte amb un anglès impecable, amb un accent americà. És dels pocs governants que s'expressa bé en anglès. Va ser motiu de comentari entre empresaris i professors.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Toros El setmanari alemany Die Zeit publica en la seva última edició un extens article contra la prohibició dels toros a Catalunya perquè "empobreix la cultura europea". Diu que a les corrides a la Monumental "gairebé no hi ha turistes" i que la decisió té poca legitimitat. El text, molt bel·ligerant, ha despertat una allau de queixes dels mateixos lectors alemanys.

Pilar Fernández Bozal La consellera de Justícia és la que té un perfil més baix del Govern i costa veure-la als mitjans. No hi ajuda gaire que, per exemple, ahir a la seva compareixença al Parlament es limités a presentar el mateix informe sobre la reducció del pressupost del torn d'ofici que havia presentat fa un mes.

stats