22/10/2011

Els cromos: Amadeu Altafaj, Joan Miró, GARA, ETA

1 min

Amadeu Altafaj La Comissió Europea ha enviat una carta al director general de la BBC, Mark Thompson, en la qual exigeix disculpes per la manera com el presentador estrella Jeremy Paxman va tractar el portaveu d'Afers Econòmics, Amadeu Altafaj, en hora de màxima audiència, durant el programaNewsnight.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Joan Miró L'exposicióJoan Miró. L'escala de l'evasió, amb les obres de la qual l'ARA va il·lustrar el diari sencer del diumenge 16 d'octubre, està provocant cues a la Fundació Miró de Barcelona. La gent fins i tot hi va amb la cadira plegable. Tot un èxit.

GARA El diariGarava fer ahir una edició especial amb la portada i quinze pàgines dedicades a l'anunci d'ETA il·lustrades per una recreació delGernika a càrrec de l'artista guipuscoà José Luis Zumeta. El rotatiu basc explicava que la idea van agafar-la de l'ARA mironià. També feia referència als rotatiusDie WeltiLibération.

ETA Experts en la lluita antiterrorista creuen que els tres etarres que dijous van fer l'anunci d'abandonament de les armes són Iratxe Sorzabal, David Pla i Izaskun Lesaka.

stats