28/07/2012

BERNAT PELLISA

1 min
BERNAT PELLISA

DE MOMENT ENCARA m'espera molta feina per fer, així que de vacances res. Des de l'Ajuntament de Rasquera ara ens toca acabar de preparar la festa major, que començarà el dia 3 d'agost i s'acabarà el 7. Per tant, són quatre dies d'actes amb molts detalls per ultimar. Al final hem acordat que el pregó el farà el científic Joan Carles March, el director de l'Escola de Salut Pública d'Andalusia, que és qui ens va ajudar a redactar el pla anticrisi i la memòria juridicocientífica del projecte de la plantació de marihuana que tenim engegat.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Quan acabi la festa major el mes d'agost es tranquil·litzarà perquè l'activitat als ajuntaments decau molt administrativament i serà llavors quan m'agafaré les vacances.

La primera setmana que tingui lliure em dedicaré a fer de pagès a Rasquera i, després, aniré tres o quatre dies a Benicàssim, on he de fer una conferència el dia 22 sobre la possibilitat que el cànnabis sigui un element per ajudar a sortir de la crisi, sobretot pel que fa a les microeconomies. La conferència s'emmarca dins del festival de música reggae Rototom Sunplash, que tindrà lloc entre el 21 i el 28 d'agost.

En acabar me n'aniré amb la família a Pollença, a Mallorca, per poder descansar molt i agafar forces i, a partir del setembre, sant tornem-hi!

stats