15/07/2012

BETO BORREGÁN

1 min
BETO BORREGÁN

AQUEST ESTIU m'ofereix una oportunitat de descans que no havia tingut des de fa gairebé dues dècades. Aquesta temporada m'he retirat de l'hoquei professional després de molts èxits, i el que ara vull és aprofitar per estar amb la meva família. L'esport m'ha donat moltíssimes satisfaccions al llarg de la vida, però fins ara també m'havia robat molt temps. Ara que finalment podré, faré el possible per compensar-ho i estar més amb la meva gent.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

El primer que faré aquest estiu serà acabar de negociar amb el Barça el nou rol que tindré al club. L'oferta que m'han fet m'interessa molt i només cal arreglar petits detalls per arribar a un acord definitiu: és molt probable que la setmana que ve ja puguem anunciar-lo oficialment. Després podré anar-me'n definitivament de vacances. Viatjaré a Lleó, d'on són originaris els meus pares, i m'hi estaré 15 o 20 dies per recuperar energies i sobretot passar tant temps com pugui amb la família.

El retorn a Barcelona significarà per a mi el començament d'una nova etapa professional. Sé que el club m'està preparant diversos homenatges i això em fa molta il·lusió, però el que més espero és tornar a treballar en el món de l'esport. Tot i que no sé exactament quin càrrec ocuparé l'any que ve, ja estic impacient per tornar.

stats