16/05/2012

BIEL MESQUIDA

2 min
BIEL  MESQUIDA

M'AIXECARÉ A LES 8.30 i faré gimnàstica per despertar el cos. Estiraments i exercicis de sueca. Esmorzo molta fruita, pa torrat amb formatge tendre sense sal i un cafè amb llet descafeïnat. Em dutxaré i prepararé la bossa amb el que m'haig d'emportar a Barcelona. No em deixaré el recull de poesia que hauré de recitar. Aniré cap a l'aeroport de Son Sant Joan i a mig matí ja seré a Barcelona. Aniré directe a l'hotel a deixar la bossa. Llavors em trobaré amb amics i la meva editora per dinar. Si pot ser en un lloc de tota la vida, com la Casa Loepoldo, perfecte. Si no, descobrir un lloc nou també em semblarà bé. Sempre que vinc aprofito per gaudir de la immensa riquesa gastronòmica de Barcelona. Tornaré a l'hotel i faré mitja hora de migdiada abans d'assajar una mica. Cal molta preparació. Recitar poemes és una feina molt dura i difícil de fer. Sortiré cap a la Fàbrica Mortiz, però abans passaré per la Laie i La Central, on tinc llibres encarregats.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Un cop a la fàbrica estudiarem les qüestions tècniques i farem un parell de passades amb la Susanna Rafart, que s'encarrega de la primera part. Estarà molt controlat i prendrem alguna cosa fins a l'hora del recital. Serà més curt del que voldria i soparem a la mateixa Fàbrica. Després vindran els amics i anirem a fer copes on ells vulguin. Conjugaré feina i plaer de manera perfecta. El dia d'avui serà molt pròxim al que jo entenc que ha de ser la felicitat. Aquí hi tinc molta gent que estimo, i és quan vinc que a les dues de la matinada i amb dos gintònics a sobre ens podem fer les confessions. Acabarem a mala hora.

stats