23/03/2012

Els cromos: Ana Botella, Pedro Morenés, Joan Ridao

1 min

ANA BOTELLA L'alcaldessa de Madrid va anar ahir al súpermés d'hora que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre. Totes dues van anar a buscar la foto al nou Mercadona que ha obert a l'exclusiu carrer Serrano de Madrid, però una hi va anar a les deu, i l'altra, quatre hores més tard. Problemes d'agenda, sembla. Això sí, totes dues s'hi van gastar diners i van coincidir a comprar crema hidratant.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

PEDRO MORENÉS El ministre de Justícia va deixar ahir astorats els periodistes quan va insistir a voler aclarir que "els pirates també són persones". La raó és que Espanya participa en els atacs europeus contra les bases pirates de Somàlia, que, va dir, miraran de no ferir cap persona. I això inclou, per descomptat, qualsevol pirata.

JOAN RIDAO Després de les últimes eleccions semblava que l'anterior portaveu d'ERC al Congrés només tindria veu a les classes a la universitat, però Oriol Junqueras, el nou president del partit -que el va arraconar abans-, ara l'ha recuperat i l'ha nomenat membre del consell assessor del partit, cosa que valora la seva experiència.

stats