29/09/2011

Els cromos: Barça, Joan Puigcercós, Mercè Homs i La Gaseta

1 min

Barça. El debat de política general va acabar un minut abans que comencés el partit del Barça a la Champions, tot i que la cambra ja no la presideix Ernest Benach, reconegut culer, sinó Núria de Gispert.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Joan Puigcercós. Al líder d'ERC se'l nota relaxat i plenament adaptat al procés de junquerització . Com Oriol Junqueras, que dissabte el rellevarà com a president d'ERC, Puigcercós va pujar ahir a la tribuna del Parlament per primer cop en els últims anys sense corbata. Junqueras, gairebé al·lèrgic a la corbata, ha fet escola abans de posar-s'hi.

Mercè Homs. La regidora de Ciutat Vella es va aguantar el riure quan el nou president d'Amics de la Rambla va dir ahir públicament que l'entitat vol ser "convergent". Es referia, va aclarir, a fer convergir les opinions.

Joaquim Nadal. Els portaveus de l'extint tripartit, Joaquim Nadal, Joan Herrera i Joan Puigcercós, van coincidir ahir en una cosa: tots es van referir a un conegut mitjà de comunicació com La Gaseta Oficial del Govern. Encara hi ha coses que uneixen.

stats