23/01/2012

Benvolguda senyora Matilde

2 min

Dissabte, en una roda de premsa, José Mourinho va dir unes paraules (les recollia l'ARA) que l'afecten a vostè, en tant que esposa. "Quan les coses van bé m'amago més i, si apareixen resultats negatius, faig un altre tipus de vida. Ara he anat a comprar a El Corte Inglés, hi he acompanyat la meva dona, he anat a buscar els meus fills a l'escola..."

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

D'aquesta confessió se'n desprèn, doncs, una cosa: Mourinho, quan perd un clàssic, l'acompanya a El Corte Inglés. És un home, doncs, que només concilia quan els resultats no l'acompanyen.

Matilde, com a dona que sóc, voldria ajudar-la, perquè em sap greu que vostè depengui del Carrusel Deportivo a l'hora de planificar els menús de la setmana. (No és el mateix anar a El Corte Inglés sola que acompanyada.) Amiga, jo li aconsellaria que entrés a la web de l'esmentada botiga. Veurà que li donen la possibilitat de comprar per internet i que li porten la compra a domicili en 24 hores. Per exemple, he estat mirant coses que li poden fer falta. El sabó de mans antibacteris està molt bé de preu. N'hi ha de la marca Dettol No Touch amb dispensador automàtic de sabó líquid amb fragància de cogombre a 12,95 euros. (I de la mateixa gamma també es pot comprar el de frescor original.) Si, en canvi, volgués les famoses pipes de girasol El Piponazo, sàpiga que van a 2,05 euros i jo diria que li durarien tot un partit amb la roda de premsa inclosa.

De tota manera, com a dona i fins i tot com a mare, trobo que aquesta solució que li dono, Matilde, no és l'òptima. Un marit t'ha d'acompanyar a El Corte Inglés. I és per això que desitjo amb tot el meu cor femení que dimecres el Barça torni a guanyar l'equip del seu marit. Així, dijous, almenys, podran anar a buscar una mica de bacallà per fer-lo a la portuguesa, que segur que a vostè li surt boníssim.

stats