05/04/2012

Els cromos: Bjorn Kuipers, Gandhi, Xavier Solà

1 min

Bjorn Kuipers. De manera quasi bé excepcional, perquè normalment no els deixen parlar, ahir l'àrbitre del Barça-Milan va fer declaracions sobre el partit. Va explicar a l'agència AP que l'arbitratge no sols va ser impecable sinó que totes les trucades que havia rebut havien estat, precisament, per felicitar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Gandhi. El fetitxisme arriba a límits difícils de creure. Una casa de subhastes anglesa treu a la venda un bri d'herba amb sang del líder pacifista indi i confia que en podrà obtenir fins a 18.000 euros. Afirmen que és autèntica i que ho van recollir al lloc on el Mahatma Gandhi va ser assassinat el 1948.

Xavier Solà. El secretari general de Cultura va comparèixer ahir al Parlament per explicar-se sobre si s'havia enriquit de manera il·lícita per mitjà dels seus càrrecs públics. Dolors Camats, d'ICV, va ser un dels seus assots. Brandava un exemplar en PDF del llibre Sóc regidor, i ara què? , escrit pel mateix Solà, que és una guia per a càrrecs municipals. En acabar la compareixença, el número 2 de Cultura li va dedicar un exemplar en format tradicional a Camats. "A Dolors Camats, amb tota la meva admiració", era la dedicatòria.

stats