06/12/2011

Els cromos: Bob Esponja, José Mourinho, E. García-Page

1 min

Bob Esponja. El creador d'aquest personatge d'animació, Stephen Hillenburg, biòleg marí, visitarà divendres Catalunya. La seva presència ha aixecat molta expectació entre els mitjans de comunicació: ell, però, només ha acceptat un trobada restringida a uns pocs periodistes, i sense traductor.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

José Mourinho. Al tècnic del Madrid li deuen haver passat factura les declaracions contra la UEFA i Platini després de les semifinals de Champions contra el Barça. Ahir la FIFA i la UEFA van fer públics els candidats a millor entrenador del 2011 i curiosament entre els tres candidats de la FIFA hi ha Mourinho (també Guardiola i Ferguson), i en canvi entre els cinc finalistes de la UEFA el portuguès no hi és. Guardiola i Ferguson sí que són a la llista de Platini, a més de Villas-Boas (Chelsea/Porto), Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) i Rudi Garcia (Lille).

E. García-Page. Hi moltes maneres d'entendre la pluralitat d'Espanya. Per exemple la de l'alcalde de Toledo, Emiliano García-Page -hereu polític de José Bono-, que ahir es va mostrar "orgullós" de la riquesa cultural d'un país on es pot cridar "Viva España, gora España yviscaEspaña".

stats