Brian Currin, Gerard Batten i Méndez de Vigo, les cares del dia

L'ARA puntua els personatges de l'actualitat

Brian Currin

És el representant de les entitats civils i el Grup Internacional de Contacte (GIC) que van organitzar ahir a Kanbo l'acte en què s'ha escenificat la dissolució d'ETA. Currin ha fet un gran treball per assolir aquesta fita i ha tingut, amb els seus companys, un paper fonamental per garantir el reconeixement internacional de la desitjada fi de l'organització.

Gerard Batten 

El lider del UKIP, el partit britànic que va impulsar el Brexit, va reconèixer ahir l'estrepitosa derrota que va patir ahir la seva formació en les eleccions locals. La formació euroescèptica va perdre gairebé tots els regidors que tenia fins ara i pràcticament desapareix de l'escena municipal britànica. La seva caiguda ha afavorit el Partit Conservador.

Íñigo Méndez de Vigo

El portaveu del govern espanyol és també ministre d'Educació i Cultura i, mentre s'apliqui l'article  155, responsable del departament d'Ensenyament, per la qual cosa dona credibilitat a tot tipus de denúncies, la majoria peregrines, d'adoctrinament dels mestres en un intent d'acabar amb el model de l'escola catalana.

Més continguts de