13/08/2012

CARLES COSTA

1 min
CARLES COSTA

AQUEST NO SERÀ EL PRIMER estiu que treballi. Ho havia fet molts cops fa uns quants anys, quan començava com a periodista i cobria les vacances d'altres companys. Aleshores fins i tot li vaig agafar un cert gust a això. Estar en actiu quan els altres descansen té els seus avantatges: la ciutat està buida, no has de fer cues per a res i, després, pots trobar bones ofertes de viatges fora de temporada.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Aquest estiu estic tornant a treballar, però està sent completament diferent. Les zones per on em moc no estan buides, sinó més aviat al contrari, molt plenes. L'ambient a la ciutat de Londres és d'entusiasme total i estic cobrint un fet històric, uns Jocs Olímpics. A més, segurament seran els únics que faré com a periodista al llarg de la meva carrera. L'experiència, per tant, està sent increïble. A més, a la capital britànica continua plovent i encara dormim amb manta. Així que tampoc ningú diria que és estiu…

Un cop hagi passat aquesta apassionant bogeria que són els Jocs Olímpics i els posteriors Paralímpics segurament m'agafaré uns dies de vacances. Encara no he fet plans, però tinc claríssima una cosa. Passaré tot el temps que pugui amb el meu nebot Hugo, de 2 anys. Ell diu que el seu tiet viu dins de la televisió i això no pot ser! M'ha de veure més en persona!

stats