Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

CARME LLUVERAS

Després de tornar de la seva segona experiència als EUA, l'entrenadora catalana de bàsquet alternarà feina i vacances durant aquest estiu

TOTA LA MEVA VIDA gira al voltant de l'esport i per tant el fet que sigui estiu o hivern m'afecta relativament poc. Fa uns mesos vaig tornar de Minnesota i Atlanta, on vaig col·laborar amb diversos clubs de la WNBA, la lliga femenina de bàsquet dels Estats Units. No dubtaria a tornar-hi si en tingués l'oportunitat, perquè m'agrada molt com es treballa allà. Ara em dedico a preparar informes per a clubs i entitats esportives, i per tant els meus horaris són molt variables. Pot semblar estressant, però a mi m'agrada: odio la monotonia, i dedicar-me a això m'assegura no saber mai què passarà demà. És molt estimulant. De fet, si aquest estiu faig vacances serà de manera bastant aïllada; segurament passaré una setmana o dues a la Costa Brava amb el meu marit, però encara no sabem quan. Ell és metge i per tant els seus horaris solen ser més estables que els meus, però per marxar tots dos hem d'adaptar els nostres calendaris i no sempre és fàcil.

Els Jocs Olímpics que acaben de finalitzar m'han donat l'oportunitat de veure esport sense l'estrès de l'anàlisi: com que les jugadores que han disputat la competició de bàsquet eren molt conegudes, no em feia falta elaborar-ne informes. He vist els partits sense pressió i m'ha ajudat a entretenir-me i recuperar energies per a la pròxima temporada.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT