29/04/2011

COCO COMIN

2 min
COCO COMIN

És coreògrafa, té la seva pròpia escola, on es preparen 1.500 alumnes, i sempre té dos o tres espectacles en construcció

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

divendres serà un dia lectiu. A les 9 em llevo i prenc un cafè amb llet, però en lloc de llet hi poso llet condensada. Amb això tinc energia per a tot el matí. Vaig a l'escola i a les 10 tinc la primera classe. Els meus alumnes són joves promeses del teatre musical i comencem per theatre jazz , seguim per flamenc i acabo amb castanyoles a les 3. Mentrestant, vaig bevent Cacaolat, que em dóna l'aliment i la hidratació necessaris. A més, tinc feina relacionada amb la gestió de l'escola i la tutoria dels alumnes.

Intento anar a dinar a casa. Em va bé per esbargir-me. Trobo el dinar fet i és un luxe. Encara que sigui el plat més senzill del món, val la pena tornar-hi. A la tarda tinc classe de premusical, que són els més joves. Els dono ballet clàssic i jazz. És possible que em reuneixi també amb en Manu Guix, amb qui estem preparant el retorn del musical Grease als escenaris.

A les 11 de la nit acaben les classes, però no l'activitat a l'escola. És el moment de preparar espectacles en curs o encàrrecs. Avui en tenim dos de simultanis. En una aula hi haurà un grup de ballarines amb qui estem preparant una performance per a Pronovias, de cara el Barcelona Bridal Week. A l'altra aula hi haurà els tres nois de la nova Trinca, amb qui preparo coreografies. A la una acabarem i no seré a casa fins a les dues. Llavors em faré una cosa senzilla per sopar i només podré comentar el dia amb els dos gossos, que són els únics que estaran desperts. Mentrestant, miraré a la televisió alguna cosa que em faci riure.

stats