07/09/2011

Calma, els 'indignats' ja estan venint

2 min

Gent d'aquesta que només sap fer que criticar i criticar troba a faltar aquests dies la mobilització sempre fresca i engrescadora dels autoanomenats indignats en defensa del model educatiu català. Afirmen que, ja que fins ara el moviment no ha tingut gaire visibilitat en qüestions relatives a la llengua ni a la sensibilitat sobiranista, ara seria un bon moment per mullar-se, indignadament parlant. I això no és tot. Alguns d'aquests que critiquen i critiquen sense aportar res a la humanitat canviant es contesten la pregunta dient-se a ells mateixos que és lògic que els indignats no diguin res a favor de la immersió, ja que un dels autoerigits líders de l'acampada de la plaça Catalunya de BCN era un conegut membre de Ciutadans.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

A veure una cosa, gent que tot ho critiqueu sense aportar res al canvi mundial fraternal, però què us penseu? Creieu que és tan fàcil organitzar una protesta? No sabeu que primer cal convocar una assemblea que convoqui l'assemblea per decidir quan es fa l'assemblea per discutir els punts de l'ordre del dia de l'assemblea en què es prendrà en consideració la proposta de debat? I us diré més, criticadors professionals que des de la comoditat de la poltrona heu arribat a demanar la convocatòria d'una manifestació davant del TSJC per impedir als jutges l'entrada a l'edifici. Però, és que ens hem begut l'enteniment o què? Amb els polítics el que calgui (i més), però amb els jutges ni una sola broma. A un polític emprenyat se'l desarma amb demagògia, però emprenyi vostè un jutge i veurà què li passa. Sí, els indignats són antisistema, però amb seny.

Escolti, i diguem-ho clar, ara estem per les coses importants o no? Amb el xàfec que cau hem de parlar de llengua, de convivència i de possible fractura social? No fem riure!!! Estan canviant el món mundial planetari i ara els han de venir els pesats de sempre amb el català. Provincians!!!

stats