11/03/2012

Els cromos: David Cameron, Uriel Bertran, Banderes, Oriol Junqueras

1 min

DAVID CAMERON El primer ministre britànic està enganxat al popular joc Angry birds , segons ha reconegut en una visita a una escola. Davant dels estudiants no va tenir problema a reconèixer que és "bastant addictiu" i que havia superat molts nivells.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

URIEL BERTRAN Les JERC, la branca juvenil d'Esquerra, van celebrar ahir amb un dinar els seus 80 anys d'història. Un dinar que va estar amenitzat per un vídeo en què els diferents portaveus històrics de la formació en repassaven els fets més destacats. Tots els participants van ser molt aplaudits a excepció d'Uriel Bertran, per raons òbvies.

BANDERES La Generalitat ofereix a tots els clubs de futbol de Catalunya un pack amb bandera catalana i asta de fusta pel mòdic preu de 30 euros. Una manera d'obtenir ingressos per les a malmeses arques públiques.

ORIOL JUNQUERAS Els organitzadors de l'ANC no van voler fer distincions ahir amb ningú i, quan el president d'ERC els va demanar permís per atendre els periodistes darrere de l'escenari, li van dir que havien decidit no deixar passar ningú a aquell espai. I ho van complir.

stats