01/04/2012

Els cromos: Carme Chacón, Silvio Berlusconi, Luis de Guindos

1 min

CARME CHACÓN L'exministra s'està recuperant de la seva derrota al congrés del PSOE. En pocs dies ha vist com un dels seus suports, José Antonio Griñán, resistia a les eleccions andaluses i podrà tornar a ser president de la Junta d'Andalusia. I la seva amiga Leire Pajín ha aconseguit guanyar un congrés territorial, perquè avalava la candidatura de X imo Puig com a secretari general del PSPV. Alfredo Pérez Rubalcaba veu com se li descontrolen els territoris i la seva rival revifa.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

SILVIO BERLUSCONI El Cavaliere torna a ser president honorari del Milan després d'haver plegat de primer ministre italià, segons ha informat el mateix club. Així, dimarts se l'espera al Camp Nou, quan l'equip milanès s'enfronti al Barça a la Champions League.

LUIS DE GUINDOS El ministre d'Economia no deu voler que torni a donar la volta al món la imatge de l'espontani president de l'Eurogrup, Jean-Claude Juncker, fent veure que l'escanyava davant les càmeres, mentre la UE reclamava a Espanya més austeritat. Aquest cop, a Copenhaguen, tots dos s'han escanyat mútuament entre estudiats somriures.

stats