12/02/2012

Els cromos: José Castro, Joan Ridao, Pere Navarro, Natalia Arroyo

1 min

JOSÉ CASTRO El jutge del cas Urdangarin ha extremat les mesures de seguretat en les declaracions dels imputats. Però algunes mesures, com els inhibidors de freqüències, van dificultar ahir la feina als periodistes que volien fer servir els mòbils.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

JOAN RIDAO L'exsecretari general d'ERC i un dels pares de l'Estatut ha hagut de revisar profundament el seu Curs de dret públic de Catalunya després de la sentència del TC sobre l'Estatut. El pròleg de la nova versió l'ha fet el president Artur Mas i la presentació serà el dia 27 al Parlament.

PERE NAVARRO El primer secretari del PSC va participar en tres congressos municipals del partit: Tarragona, Mataró i Barcelona. La frase sobre Rajoy i la Generalitat, però, se la va reservar per al conclave de la capital.

NATALIA ARROYO La seleccionadora catalana sub-18 de futbol femení (i redactora de la secció d'Esports de l'ARA) va aconseguir ahir classificar l'equip per a la fase final del campionat estatal. Ahir es van imposar per 3-2 a Extremadura desplegant un gran joc.

stats