04/09/2011

Cat-Man, l'heroi independentista

2 min

En una cova secreta situada sota la Puerta de Alcalá viu i treballa un personatge que ha convertit la independència de Catalunya en el seu gran objectiu. Sabedor que el sobiranisme d'una part important dels catalans s'esbrava com una gasosa quan entra en contacte amb el tradicional seny, Cat-Man treballa incansablement des de la seva Cat-Cova per fer cada cop més gran l'escletxa que separa Espanya de Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Cat-Man està darrere, per exemple, de la reforma constitucional titulada " José Luís y Mariano Palomo, yo me lo guiso, yo me lo como ". Disfressat d'"els mercats", Cat-Man va anar a convèncer la Unió Europea que calia canviar la Constitució espanyola. Després va assessorar ZM (Zapatero és Merkel) que el millor era fer-ho sense consultar ningú, de la manera més ràpida possible i demostrant a tothom que l'argument que la Constitució era sagrada tenia una solidesa comparable a la catalanitat del Partit Popular. Ah, i, sobretot, aconseguint foragitar Duran i Lleida del que tradicionalment n'han dit "la responsabilitat d'Estat".

Però Cat-Man no en va tenir prou. Gràcies a la velocitat del seu Cat-Mòbil, el mateix dia que s'expulsava la "Catalunya assenyada" del consens constitucional, el nostre heroi aconseguia que es fes públic l'ultimàtum judicial a l'eradicació de la immersió lingüística a les escoles, eina fonamental per a la cohesió social al nostre país. Tac, tac i tac, impressionant carambola d'en Cat-Man que a Catalunya va provocar la trencada de carnets d'espanyolitat més gran des de la sentència de l'Estatut. Per cert, no cal que li digui que Cat-Man també treballa al Constitucional.

Per tant, no patiu, catalans (i catalanes), que en Cat-Man treballa des de dins mateix del sistema per allunyar Espanya de Catalunya. I, per cert, amb un èxit força descriptible.

stats