10/01/2012

Els cromos: Nick Clegg, Mariano Rajoy, Jorge Lorenzo

1 min

Nick Clegg. El vice-primer ministre britànic es va reunir ahir a Londres amb el president Artur Mas. Encara que Mas parla un molt bon anglès la conversa es va desenvolupar en castellà. Clegg el parla correctament i és, amb l'anglès, l'idioma dels seus fills, perquè la seva dona, Míriam González, és espanyola, nascuda a Olmedo, una localitat de Valladolid.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Mariano Rajoy. El president del govern espanyol compareixerà dilluns davant l'opinió pública a la Moncloa i ho farà acompanyat del president francès, Nicolas Sarkozy. Serà la primera roda de premsa des que va arribar al càrrec, tot i la prèvia que suposa avui una entrevista a l'agència Efe. L'agenda internacional ha acabat forçant Rajoy a respondre a les preguntes dels periodistes després de dies de silenci, malgrat les "mesures excepcionals" del seu executiu. El president francès haurà d'escoltar les preguntes sobre política espanyola.

Jorge Lorenzo. El pilot de MotoGP va anunciar ahir al mur del seu Facebook que, encara que sembli una broma, acabava d'aprovar l'examen teòric de moto. Els comentaris no es van fer esperar.

stats