29/03/2012

Contra la reforma laboral i contra la vaga

2 min

Avui en Pep Florolos farà vaga contra la reforma laboral. La troba improvisada, mal feta i plena d'insensateses. I, què coi, si una cosa emprenya al Pep són les empreses que amenacen els seus treballadors amb represàlies si fan vaga. I això sí que no. La llibertat està per sobre de tot. Si ell vol fer vaga, n'ha de poder fer, només faltaria. A més, en Pep està molt emprenyat amb la campanya rabiosa, tronada i demagògica de la premsa ultranacionalista espanyola contra els sindicats. I, esclar, en Pep, per principis, sempre pensa al revés del que pensa la caverna. Bé, per això i per higiene i per decència.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

Però avui en Pep també farà vaga contra la vaga. Sí, la reforma laboral és lamentable, però ara no és moment de vagues generals. Quantes n'han fet a Grècia? I a Portugal? I de què han servit? A més, en Pep està fart dels sindicalistes que hi ha a la seva empresa, que amb la història aquesta viuen com a cardenals. I, què coi, si una cosa emprenya al Pep són els piquets. No els suporta. Qui són ells per impedir-li res? Qui són ells per impedir sortir els camions dels mercats centrals o els autobusos de les cotxeres? La llibertat està per sobre de tot. Si ell no vol fer vaga, ha de poder anar a treballar, només faltaria.

El Pep està fart. Del PSOE que utilitza la vaga per tenir un discurs d'oposició, de ser la classe mitjana que es menja totes les pujades d'impostos i totes les retallades, de veure com hi ha un munt de gent que cobra l'atur i treballa en negre, de la crisis que ell no va provocar i de no veure'n la sortida, de la por a perdre la feina i de la por que els membres de la seva família que són a l'atur no trobin un lloc de treball. En Pep està tan fart que avui els engega tots (i totes) a pastar a fang i se'n va amb la parenta a passejar per la platja i a dinar un arrosset caldós amb una ampolla de vi blanc. I de postres, un coulant .

stats