07/07/2012

Coses de la Política

1 min

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) s'ha constituït sense cap periodista entre els seus membres. No m'imagino un Consell de l'Advocacia de Catalunya sense cap advocat o un Consell de la Salut de Catalunya sense cap metge. També podríem crear un Consell de la Política de Catalunya format únicament per periodistes. Donat el cas, jo no me'n refiaria.

Inscriu-te a la newsletter Pensem Les opinions que et fan pensar, t’agradin o no
Inscriu-t’hi

El foc crema quasi 50.000 hectàrees al País Valencià. Dos helicòpters s'estavellen i mor un pilot. Els alcaldes i els afectats denuncien que s'han sentit desemparats. La conclusió del president Albert Fabra: tot és culpa del vent. Bufa!

Espanya aconsegueix el rescat bancari gràcies a l'italià més llest, Mario Monti. Rajoy i companyia canten victòria. Al cap de menys d'una setmana, l'eufòria es desfà com un terròs de sucre: Europa no està disposada a cap mena de cafè per a tothom... El rescat serà lent i amarg. Til·la, sisplau.

Un president del Govern diu que Catalunya tindrà Hisenda pròpia sí o sí. Alguns ciutadans se'l creuen i fan el pas: decideixen començar a pagar els seus impostos directament a la Generalitat. Quan el Govern rep els diners, immediatament els envia, sí o sí, a la Hisenda impròpia. Bufa i bufa!

La felicitat no és sinó la recerca permanent de la felicitat. La política no és sinó la recerca permanent del sentit de la política.

stats