Les cares del dia: Cristina Cifuentes, Joan Ubach, Pepe Serra

L'ARA posa nota als personatges de l'actualitat: vermell, taronja o verd

Cristina Cifuentes

La presidenta de Madrid no dona el braç a tòrcer. Es continua espolsant tota responsabilitat del tracte de favor rebut. I no té intenció de dimitir. Ha decidit tornar el màster. ¿Però pots tornar una cosa –un títol universitari, en aquest cas– que no és clar que realment tinguis? Cifuentes ha tornat a passar la decisió de la seva continuïtat a Rajoy

Joan Ubach

La Conca de Tremp-Montsec, al Pallars Jussà, ja és Geoparc Mundial de la Unesco. És el segon conjunt paisatgístic i natural de Catalunya amb aquesta qualificació, darrere de la Catalunya Central (que inclou Montserrat i Sant Llorenç del Munt). Amb joies com el congost de Mont-rebei, Tremp-Montsec passa a formar part d’un selecte grup de 140 espais de 34 països. 

Pepe Serra

El Gòtic del MNAC té a partir d'ara una mirada diferent a través del món del còmic. I no d'un còmic qualsevol. En són autors l'escriptor Jordi Carrión i el dibuixant Sagar, que s'han agafat tota la llibertat creativa que els va donar el director del museu per explicar les col·leccions gòtiques i fer-les dialogar amb el present.  

Més continguts de