‘PÍNDOLA LEGAL’

‘Crowdfunding’ en gros per fi!

Hi ha vegades en les quals les lleis sí que ajuden a millorar l’ecosistema creatiu i emprenedor, encara que són l’excepció. El Congrés va aprovar el mes passat el projecte de llei que regularà el crowdfunding. De manera gairebé paral·lela, el gegant mundial d’aquest tipus de plataformes Kickstarter anunciava l’obertura del seu servei a Espanya a partir del 2 de juny, una bomba. Ja existeixen plataformes d’aquest tipus però poques tenen la capacitat d’inversió de Kickstarter.

Els seus nombres espectaculars cridaran l’atenció d’emprenedors i inversors. Ara els analistes de projectes no seran gent elegant en grans edificis de vidre, seran el públic en general amb els avantatges i riscs que això suposa.

No us torneu bojos invertint. No penseu que un projecte poc sòlid aconseguirà un milió d’euros. A més, serà dur veure com la vostra il·lusió no desperta el més mínim interès, pot ser frustrant, però cineastes, artistes, programadors, enginyers i altres bojos emprenedors, benvinguts al meravellós món del finançament col·lectiu.

Més continguts de